Metropolis Music s ponosom predstavlja digitalno izdanje albuma “Soul Infected” beogradskog reggae sastava “SMOKE’N’SOUL” koji je već punih trinaest godina jedan od najautentičnijih predstavnika domaće muzičke scene koja se bavi stvaranjem i izvođenjem originalnih autorskih reggae pesama u kojima je prisutan uticaj rootsa, dub­a, dancehall­a, funk­a i srodnih pravaca.

 

Izdanje je dostupno na svim većim muzičkim digitalnim platformama uključujući i najpoznatije:

http://www.deezer.com/album/15178869

https://itunes.apple.com/us/album/soul-infected/id1199199776?app=itunes&ign-mpt=uo%3D4

http://open.spotify.com/album/7LiutwZJUFPajEuuPxWejY

Sastav je više puta nagrađivan. Jedna od nagrada je proglašenje od strane MINISTARSTVA KULTURE REPUBLIKE SRBIJE, DOMA OMLADINE BEOGRADA i stručnog žirija za najbolji demo bend Srbije za 2003. godinu u konkurenciji od preko 300 bendova iz cele države.

Višegodišnji nastupi po festivalima (EXIT, SOČA RIVER SPLASH, ISTRA in REGGAE, REFRESH, TRENCHTOWN, REGGAE SERBIA FEST, BABEL FESTIVAL, VRAČAR ROCKS…), kako na prostorima naše države tako i u inostranstvu (Slovenija, Crna Gora, Hrvatska, Madjarska…) i saradnja sa stranim izvođačima (Julian Marley, Prince Alla, Wenti Wadada…) čine bend zvaničnim predstavnikom domaće scene na inostranim prostorima.

“SMOKE’N’SOUL” čine osam afirmisanih muzičara od kojih su njih nekoliko takođe članovi poznatih domaćih sastava kao što su SOULCRAFT, JIMI 3B 666 BLUES BAND, ORGANIC TOY…

Članovi benda “SMOKE’N’SOUL”:

Miloš Iković– vokal,ritam gitara,flauta,perkusije

Vladimir Krkljuš– vokal,bubnjevi

Damjan Ćirilović – prateći vokal, bas gitara

Nebojša Potkonjak – prateći vokal,truba

Nikola Petrović – trombon

Dragan Tasić – truba

Rade Martinović – klavijature

Vladimir Tomić – prateci vokal,solo gitara