Tražite posao a niste baš sigurni da li je firma koju ste odabrali prava za vas? Zanima vas kako funkcioniše organizacija i sam rad u njoj a nemate koga da pitate? Vašim brigama je kraj. Zvučimo kao lek protiv prehlade ali ovo zaista radi. U pitanju je sajt pod nazivom  Ogledalo firme ( www.ogledalofirme.com )

br

Ovaj sajt vam nudi mogućnost da iz prve ruke saznate kakvi su uslovi rada i zarade u određenoj firmi. Oni koji su zaposleni tamo mogu potpuno anonimno postaviti komentar ili kolika je plata u firmi u kojoj rade ili u kojoj su radili. Da li gazda plaća na vreme, da li plaća mesečno, nedeljno, dnevno i slično. Sve informacije su kompletno anonimno poslate od strane korisnika, čija anonimnost je zagarantovana i kompanije ne mogu da utiču na informacije na njih.

Saznajte šta kažu zaposleni. Da li vole firmu, šta su prednosti a šta mane, da li odobravaju rad direktora i glavnih menadžera. Omogućavajući anonimno širenje vesti o firmi, korisnici konačno mogu da podele šta misle o kompaniji gde su zaposleni ili su bili zaposleni a da nemaju nikakvih negativnih posledica.

A šta ako neko ima loša iskustva? Može li bezobrazan komentar?

Mi kažemo da se držite normalnog rečnika, bez ružnih reči, rasnih vređanja i slično. Komentare za koje smatramo da ne donose nikakvu vrednost ili krše ova osnovna pravila nećemo objaviti.