Kantautorka Biljana Obradović Bixy izdala je svoj novi singl „Ceo svet si ti“, za koji je snimila i spot.

Ova akademska umetnica, rodjena Kraljevčanka koja živi u Beogradu, kompletan je autor kompozicije. Numera „Ceo svet si ti“ predstavlja mešavinu nekoliko muzičkih stilova – pop, latino i džez muzike, pa samim tim predstavlja pravo osveženje na našoj muzičkoj sceni i istupanje iz okvira popularnih klišea.

Kvalitetan tekst, pevljiva muzika i veoma složen aranžman dali su jednu kompaktnu i visoko kvalitetnu muzičku celinu.  U toku je snimanje i engleske verzije pesme – „All the world to me“, čiji je autor teksta Adlen Šiljak, novinar, književnik i politikolog iz Beča.

 

Biljana posebno ističe svoj tzv. „Kraljevački klan“ – drugare iz srednje muzičke škole koji su sada veoma uspešni i cenjeni svetski muzičari. Tako je klavir odsvirao Vladan Mijatović – jedan od naših najperspektivnijih džez muzičara mlađe generacije, koji živi i radi u Njujorku, dok se za gitare pobrinuo Božidar Radenković, kraljevački džez gitarista iz Beča.

Međutim, stub svih njenih muzičkih i video projekata poslednjih nekoliko godina čini njen dugogodišnji saradnik i kolega Bojan Bojović, izuzetno talentovan, kreativan i strpljiv čovek, koji učestvuje u izradi aranžmana, miksanja i masteringa, kao i kompletne video produkcije.

 

Izdavač ovog singla je „Bixymusic Record Label“, lična i matična kuća ove multitalentovane umetnice.

 

Spot možete pogledati ovde:

 

Za više informacija možete posetiti sajt:  http://www.bixymusic.com