IDEA je, u okviru svoje društveno odgovorne kampanje „Beograd grad novih IDEA“, podržala novu manifestaciju u Srbiji i Beogradu „Beer Garden“, najveći pub na otovorenom, koji se održava od 10. jula do 12. avgusta na Makiškoj strani Ade Ciganlije.

U IDEINIM maloprodajnim objektima svi potrošači će, uz račun preko 1000 dinara, dobiti vaučer za besplatno pivo u IDEINOM kutku na Beer Gardenu. Za posetioce IDEA je pripremila zanimljive sadržaje, kao što su pikado, stoni fudbal, slikanje sa bendovima na njihovoj bini i još mnogo toga. Ulaz na „Beer Garden“ je besplatan, a svi posetioci ove letnje manifestacije će imati priliku da uživaju u svakodnevnim muzičkim nastupima u večernjim satima.

IDEA, u okviru društveno odgovorne kampanje „Beograd grad novih IDEA“, podržava manifestacije od značaja za Beograd i Beograđane kako bi dala svoj doprinos bogatijem i raznovrsnije društvenom i kulturnom životu prestonice. Beer fest, Beogradski sajm knjiga, FEST, Beogradskog maratona, samo su neke od manifestacija koje IDEA podržava. IDEA podržava pojedince, sprovodi društveno odgovorne kampanje širom Srbije, osluškuje  potrebe društva kako bi dala svoj doprinos daljem razvoju zajednice.

BeerGarden_2015_Dan1_008BeerGarden_2015_Dan1_002BeerGarden_2015_Dan1_005