14. septembar 2014, – Knjiga Duša je autorsko delo umetnice Dragane Gligorin, koja je kao vrlo mlada već objavila knjigu Osmeh do beskraja. Kompletan dizajn i priprema je rađen u veoma renomiranoj izdavačkoj kući u Grčkoj. Tako da je i promocija održana u Solunu. Knjiga je dvojezična, prevedena je i na engleski, tako da će biti dostupna za čitanje širokim auditorijumu. A već je dostupna na grčkom i italijanskom tržištu, pored Srbije. Knjiga će biti dostupna i u elektronskoj verziji.

KoriceKnjiga Duša odiše univerzalnim životnim vrednostima kojima se spisateljica vodi i savetima kako treba rangirati te vrednosti i na koji način im pristupati u životu. Iznad svega ona stavlja prisustvo plemenitosti, ljubavi, dobrote, iskrenosti i mudrosti na svakom životnom planu kao najbitnijih. Ističe da život čine sitnice, da je najveća umetnost biti skroman, i uživati u malim stvarima. Opisuje kako prevazići teške životne trenutke, koliko je važno strpljenje i kako nas nekada upravo ono vodi do životnih pobeda.

„U vremenima u kojima živimo porodica koje opstaju je sve manje. Takođe, ljudi koji su spremni na taj korak je sve manje. Sve je to rezultat neiskrenosti, površnosti odnosa i nemanja empatije za druge ljude, kao i sebičnosti i single kulture koja uzima sve više maha. Hvala porodici u kojoj sam odrasla koja me je naučila kako voleti i u čemu naći smisao. Hvala roditeljima na bratu koga imam, koji je najveći poklon koji sam u životu mogla da dobijem.“, istakla je mr Dragana Gligorin, u tekstu Porodica koji se nalazi u njenoj novoj knjizi Duša.

Dragana Gligorin rođena je 1983. godine, master ekonomista je po zanimanju i sertifikovani PR i marketing menadžer. Od 17. godine član je kluba književnika, a sa 18 je već izdala prvu knjigu. Na njenom sajtu: www.aboutlifeandfashion.com možete pročitati puno o životnim vrednostima.