Kantautorka iz Beograda Biljana Obradović Bixy, koja je nedavno objavila svoj drugi po redu  album pod nazivom „Druga priča“, ponela je još jednu od laskavih titula – Dama godine region 2017. Ovo priznanje dobila je kao jedna od odabranih i uspešnih žena iz celog regiona ex Yu prostora za rad, doprinos i stvaralaštvo, koje dodeljuje fondacija „Dete u srcu“, a održana je u novorenomiranom hotelu Zepter u Vrnjačkoj banji.

Biljana, inače rođena Kraljevčanka, sa ponosom tvrdi kako sve prave vrednosti pre ili kasnije isplivaju na površinu, ali je ipak titula dame za nju nešto posebno. To je jedan od dokaza da se ipak sve vidi, beleži i na kraju sumira.  Naravno, stalni rad na sebi u svakom smislu je neophodan, te tako ova umetnica svakodnevno vredno radi na novim pesmama – malim umetničkim delima, koji je nesumnjivo izdvajaju i kao damu i kao umetnicu na našim prostorima.

Posle uspeha sa poslednjim singlom i spotom za pesmu „Rizik“, vredno radi na novim pesmama i najavljuje nove pesme, u koje veruje da će biti hitovi i da će naći put do srca slušalaca.

 

Pogledajte novi spot Biljane Obradović:

https://www.youtube.com/watch?v=RJBBrXWQdEw

 

Za više informacija posetite sajt:

Home