Web site www.aboutlifeandfashion.com je produkt autorke Dragane Gligorin je sajt o osmehu, ljubavi i lepoti, modi, putovanjima, aktuelnim dešavanjima, novitetima na tržištu, puno pozitivne energije na jednom mestu. Autorka Dragana Gligorin prati modne trendove u stopu i o svemu se na koncizan, a zanimljiv način trudi da obavesti svoje čitaoce.
Na Draganinom sajtu možete saznati sve o najnovijim kolekcijama sledećih modnih kuća: Mango, Benetton, Naf Naf, Miss Sixty, Fornarina, LIU JO, Roberto Cavalli, Marina Yachting, Chanel, Guess, Philipp Plein itd. Istovremeno, možete saznati o aktuelnostima na polju kozmetike i nege. I lepim mestima za putovanja koja beskrajno oplemenjuju čoveka. Pročitati intervuje sa vrhunskim evropskim i svetskim zvezdama iz sveta modnog stvaralaštva poput Luisa Bezzi iz Milana, Patrizia Prencipe iz Verone, Audrey Charlyes iz Pariza, Konstantina Kokkola iz Atine, koje je napravila ova mlada dama ostavljaju bez daha. Tu nije reč samo o modi već o tome kako ljudi širom sveta shvataju život. Ona je svojim entuyijaymom, osmehom na licu, odličnim poznavanjem nekoliko svetskih jezika utrla put potpuno samostalno i veoma produktivno.

Dragana GligorinDragana Gligorin rođena je 83. godine, master ekonomista je po zanimanju i sertifikovani PR i marketing menadžer. Na njenom sajtu: www.aboutlifeandfashion.com možete pročitati puno o modi i najvažnijim životnim vrednostima.