Adria Daily je magazin nastao iz višegodišnjeg iskustva entuzijastičnih ljudi, koji su uvideli potrebu za pozitivnim mestom na internet nebu u kom će i oni sami uživati.

Praćenjem tržišta i očiglednom potrebom za novom energijom, okupili smo se oko iste ideje da je na prostoru bivše Jugoslavije potreban magazin koji će objediniti sve ono dobro što se u Adrija regionu nudi: najave i izveštaje sa događaja, dobre vesti, poslovne vesti i projekte, intervjue sa istaknutim, uspešnim i kredibilnim pojedincima, kulturu sa svim svojim kuriozitetima i pravcima, zanimljivostima iz regiona, ali i novostima iz sveta koje su neraskidiva veza sa nama koji to pratimo.

adria_dailyUpravo iz svih ovih razloga, želimo  da objedinimo region i zajedno gradimo lepšu budućnost, bolje odnose i podržimo naše društvo u svim njegovim segmentima. Zato je nastao magazin AdriaDaily.com koji u startu ima publiku do približno 20 miliona ljudi iz: Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, i Makedonije, ali i saradnika/dopisnika iz istih Republika.

Naš nov magazin će ponuditi i Kolumne uvaženih pojedinaca i kredibilnih profesionalaca koji će u svojim tekstovima dati osvrt na aktuelne teme i teme po njihovom izboru. Takođe, potrudićemo se da vam predstavimo i uspešne ljude iz okruženja koje se naslanja na Adrija region.

Važno je istaći da Adria Daily magazin ne podržava i ne plasira žutu štampu, politiku i crnu hroniku. Iako možda to mnogima donosi klikove, nama je bitno da odžimo naš zacrtani standard i ponudimo čitaocima kvalitetne vesti, tekstove, kulturu, intervjue, zanimljivosti itd. Nadamo se da ćete nas podržati.

Na našem magazinu se možete informisati o:

– Društvenim dešavanjima u zemljama Adrije, ali i okruženju
– Svakodnevno praćenje novih vesti iz vama bliskih tema
– Konstantan kontakt sa okruženjem, svetom i njihovom prednostima i manama, kao i najavama događaja
– Praćenje zbivanja iz vaše branše
– Plasiranje vaših novosti, zanimljivosti i korporativnih dešavanja

Ukoliko želite da budete primećeni u regionu, budite slobodni da nas kontaktirate.

Pratite pozitivne vibracije.